Samsung

LYNK™ SINC 3.0

 

Βελτιστοποιημένη λύση διαχείρισης περιεχομένου τηλεοράσεων για μια αυξημένη εμπειρία των επισκεπτών σε  μονάδες με ήδη εγκατεστημένη υποδομή δικτύου στις τηλεοράσεις

Χαρακτηριστικά
  • Επιλογή ανάμεσα σε πολλά έτοιμα πρότυπα προβολής για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη προβολή του ξενοδοχείου.
  • Παράδοση και διαχείριση μηνυμάτων επισκεπτών αποτελεσματικά, με τις ενσωματωμένες λειτουργίες μηνυμάτων που προσφέρονται.
  • Διαχειριστείτε μεμονωμένες τηλεοράσεις ή ομάδες τηλεοράσεων εύκολα και εξ αποστάσεως.
  • Παρακολουθήστε την κατάσταση του δικτύου της τηλεόρασης στο δωμάτιο εύκολα από το μενού ελέγχου του λογισμικού LYNK SINC.
  • Δυνατότητα επικοινωνίας με το ξενοδοχειακό σας πρόγραμμα μέσω της γέφυρας διασύνδεσης για να προσφέρει αυτόματα έξυπνες και εξατομικευμένες υπηρεσίες επισκεπτών μέσω των τηλεοράσεων στο δωμάτιο τους.
  • Διαχείριση, δημιουργία και αποστολή λιστών καναλιών σε ομάδες τηλεοράσεων.
Μεριμνήστε για τις αυξανόμενες ανάγκες προβολής έξυπνου πολυμεσικού περιεχομένου.

Οι σημερινοί τεχνολογικά ενημερωμένοι πελάτες των ξενοδοχείου επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία ποικιλία ψυχαγωγίας, και να συνδεθούν με τους ανθρώπους και το περιεχόμενο, ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, έτσι ώστε να προσφερθεί μια πραγματικά «Σαν το σπίτι σας» εμπειρία. Οι επισκέπτες περιμένουν να χρησιμοποιούν οθόνες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για να απολαύσουν υπηρεσίες όπως βίντεο, online πληροφορίες, ταινίες και παιχνίδια. Premium ξενοδοχεία και θέρετρα πρέπει να συμβαδίζουν με τις προσδοκίες των πελατών για ψυχαγωγία στο δωμάτιο. Με κοινωνικά δίκτυα, παιχνίδια και άλλες εφαρμογές του Διαδικτύου, πλέον προσβάσιμα σε μεγαλύτερες οθόνες, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την τάση για να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους με νέες υπηρεσίες. Ήδη συνηθισμένο σε πολλά ξενοδοχεία, η πρόσβαση μέσω της τηλεόρασης στις υπηρεσίες πελατών (guest services), οι πληροφορίες και το express checkout σας βοηθά να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών και να ενθαρρύνετε τις επισκέψεις.

Για τους λόγους αυτούς, η Samsung έχει αναπτύξει μια λύση διαχείρισης περιεχομένου, Lynk SINC. Με αυτή τη λύση επιτρέπει στους διαχειριστές ξενοδοχείων να διαχειριστούν αποτελεσματικά το περιεχόμενο από IPTV, επίγεια, δορυφορικά και το Internet, και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις, τις εκδηλώσεις, τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και ότι άλλο λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο.

Παρέχετε προσαρμοσμένες επιλογές προβολής χωρίς επιπλέον εξοπλισμό και εργατικά κόστη.

Ο Lynk SINC εξαλείφει την ανάγκη για ένα ξεχωριστό set-topbox (STB), το οποίο βοηθά στην απλοποίηση της παραμετροποίησης και εγκατάστασης του συστήματος, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, την αξιοπιστία και εξαλείφει το άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα που αφήνει μια εγκατάσταση με SetTopBoxes λόγω των δεκτών και των καλωδίων που χρησιμοποιούνται σε αυτή. Η απλούστερη αυτή λύση μειώνει επίσης την ανάγκη για εξωτερική εργασία και συντήρηση. Οι προδιαγραφές που απαιτούνται για να λειτουργήσει ο LynkSINC είναι το λογισμικό, οι συμβατές Samsung τηλεοράσεις, η εγκατάσταση δικτύου και ο Server για την εγκατάσταση του λογισμικού SINC. Έτσι, λόγω της απλούστερης αυτής διαδικασίας εφαρμογής του συστήματος μειώνεται κατά συνέπεια και το κόστος εργασίας. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου & κόστους για τα ξενοδοχεία, μιας και σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτούνταν τόσο δαπάνες όσο και ώρες εργασίας υπαλλήλων για εγκατάσταση και τοποθέτηση υλικών, τα οποία καταργεί ο LynkSINC.

Καθορίστε εξατομικευμένες προβολές ανά ομάδα ή είδος επισκεπτών

Εικόνα 1. Ολοκληρωμένη τοπολογία με τον LYNKSINC να συνεργάζεται με το ξενοδοχειακό πρόγραμμα για να προσφέρει αυτοματισμούς στην διαχείριση των τηλεοράσεων.

Επιτρέψτε στις οθόνες των δωματίων να είναι κέντρα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας σε ένα πλήρως προσαρμοσμένο πρότυπο

Με τον LynkSINC, τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες μια ποικιλία πληροφοριών σε ένα μενού οθόνης που είναι ήδη προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις δραστηριότητές τους. Η λύση LynkSINC προσφέρει επίσης το πλεονέκτημα της παραμετροποίησης του μενού. Αυτή η διεπαφή διαθέτει ένα πρότυπο, το οποίο επιτρέπει στα ξενοδοχεία να εισάγουν ότι περιεχόμενο επιθυμούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους και παρέχει μια πιο λεπτομερή διάταξη που τους επιτρέπει να σχεδιάσουν μοναδικές, ιδιαίτερα εξατομικευμένες οθόνες που προωθούν υπηρεσίες και εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Ο LynkSINC περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά πρότυπα, επιτρέποντας στους διαχειριστές του να επιλέξουν ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους. Χρησιμοποιώντας τα πρότυπα, ο διαχειριστής του ξενοδοχείου μπορεί να ρυθμίσει τους τύπους και τις λίστες που εμφανίζονται στα μενού καθώς επίσης και να τα προσαρμόσει, έτσι ώστε να είναι εγκατεστημένα στις τηλεοράσεις, αρχεία πολυμέσων, όπως βίντεο, μουσική και εικόνες.

Εικόνα 2. Ο LYNKSINC επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση του για την δημιουργία μιας μοναδικής ταυτότητας για το ξενοδοχείο

Κάντε τους επισκέπτες σας να νιώθουν σαν στο σπίτι τους      με premium περιεχόμενο και εφαρμογές.

Δημιουργήστε περιεχόμενο δωματίου σε μια συγκεκριμένη ομάδα ή εκδήλωση

Ο LynkSINC βοηθά τους διαχειριστές και τους συντηρητές να διαχειριστούν το περιεχόμενο της τηλεόρασης. Οι χρήστες μπορούν να ομαδοποιήσουν τα δωμάτια των επισκεπτών. Για παράδειγμα, ένα σύνολο δωματίων που χρησιμοποιείται για ένα συμβούλιο μπορεί να ομαδοποιηθεί και να ρυθμιστεί έτσι ώστε να λαμβάνουν pop-up μηνύματα, προειδοποιώντας τους επισκέπτες του για συναντήσεις, αναφέροντας την τοποθεσία και τον χρόνο της συνάντησης. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να μπλοκαριστεί συγκεκριμένο περιεχόμενο σε κάποια από τα δωμάτια, όπως κανάλια ακατάλληλα για ανηλίκους σε δωμάτια με  οικογένειες .

Εικόνα 3. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών ενώ παράλληλα λαμβάνουν πληροφορίες για το ξενοδοχείο.

Ο LynkSINC μειώνει την πολυπλοκότητα στη διαχείριση τηλεοπτικού περιεχομένου παρέχοντας:

  • Περιεχόμενο βασιζόμενο σε ομάδες δωματίων. Ομάδες από δωμάτια μπορούν να οριστούν για να λαμβάνουν ή όχι, συγκεκριμένο περιεχόμενο.
  • Τηλεόραση και διαχείριση μέσω δικτύου. Οι διαχειριστές μπορούν να εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες, όπως η ενημέρωση του λογισμικού (Firmware) ή των ρυθμίσεων (configuration) των τηλεοράσεων από απόσταση.
  • Διαχείριση καναλιών. Λίστες καναλιών μπορούν να δημιουργηθούν και να επεξεργαστούν ανά είδος καναλιών, επί πληρωμή ή δωρεάν.

Με την δυνατότητα ομαδοποίησης δωματίων, ο LynkSINC επιτρέπει στους διαχειριστές να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν ομάδες περιεχομένου, όπως «συμμετέχοντες συνεδρίου» ή «οικογένειες». Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την αποστολή περιεχομένου σε μια σειρά από οθόνες με μία κίνηση, αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Η δυνατότητα ομαδοποίησης δίνει επίσης τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως οι στοχευμένες ανακοινώσεις ή λίστες καναλιών, για τους επισκέπτες σε κάθε ομάδα. Με αυτό το είδος των εξατομικευμένων υπηρεσιών, οι επισκέπτες αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και βιώνουν ένα μεγαλύτερο επίπεδο άνεσης.

Ο LynkSINC δημιουργεί και εμφανίζει διαφορετικά κανάλια ανά είδος δωματίου, επί πληρωμή, έναντι ή δωρεάν. Προσαρμοσμένες λίστες καναλιών μπορούν να αποσταλούν σε ξεχωριστά δωμάτια. Για παράδειγμα, μια κατάλληλη για παιδιά λίστα καναλιών μπορεί να δημιουργηθεί για μια οικογένεια.

Εικόνα 3. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών ενώ παράλληλα λαμβάνουν πληροφορίες για το ξενοδοχείο.

Εικόνα 4. Τα ξενοδοχεία μπορούν να οργανώσουν τα δωμάτια σε ομάδες και να διαχειριστούν τα μηνύματα, τα κανάλια και το περιεχόμενο ανά ομάδα ή ατομικά ανά δωμάτιο

Παρέχεται βελτιωμένη λειτουργικότητα μέσω του Samsung Smart Hub

Ο LynkSINC προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία για τους επισκέπτες, με την πρόσβαση σε IPTV και επίγειο δορυφορικό περιεχόμενο, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από SamsungSmartHub διαδικτυακό περιεχόμενο. Ο LynkSINC παρέχει επίσης πολλά οφέλη για τους πελάτες του ξενοδοχείου συμπεριλαμβανομένων μιας πύλης πληροφοριών που ενσωματώνει εφαρμογές SmartHub της Smart τηλεόρασης. Το ξενοδοχείο με ασφάλεια εγκαθιστά και ελέγχει αυτές τις εφαρμογές με αυτόματη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών κατά το CheckOut (αν χρησιμοποιήθηκε το Facebook app, τότε ο επόμενος πελάτης θα χρειαστεί να βάλει εκ νέου τα στοιχεία εισόδου του).

Ο LynkSINC συνδέεται με το SamsungSmartHub, μια πύλη με ποικιλία από διαδικτυακές εφαρμογές. Υπάρχει η δυνατότητα επίσης να δημιουργηθούν και να εγκατασταθούν ειδικές εφαρμογές, όπως το Twitter, το Facebook ή το YouTube, στο SamsungSmartHub για να παρέχονται περισσότερες εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός του πελάτη που τυχόν απαιτηθούν από τις εφαρμογές διαγράφονται αυτόματα κατά το checkout, καλύπτοντας έτσι με πλήρη ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των πελατών.

Χρησιμοποιώντας τον LynkSINC τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες εύκολη και άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία από χρήσιμες πληροφορίες μέσα από τις τηλεοράσεις στο δωμάτιο τους. Στόχος είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών, προκειμένου να δημιουργηθεί η επιθυμία τους για μελλοντική επανεπίσκεψή τους στο ξενοδοχείο, αλλά και η διαφήμισή του μέσω μιας καλής αξιολόγησης.

Κάντε τους επισκέπτες σας να νιώθουν σαν στο σπίτι τουςμε premium περιεχόμενο και εφαρμογές

Ενισχύστε την εμπειρία του επισκέπτη με την πρόσβαση σε υπηρεσίες και πληροφορίες.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που παρέχονται από τον LynkSINC, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν μία πολυτελή και διασκεδαστική διαμονή, με ασυναγώνιστες υπηρεσίες βασισμένες στις ατομικές τους ανάγκες. Τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν μια εξειδικευμένη εμπειρία βασισμένη στο σκοπό επίσκεψης του κάθε επισκέπτη.

Για παράδειγμα, τηλεοράσεις στα δωμάτια συνέδρων μπορούν να εμφανίσουν μια προσαρμοσμένη προβολή και το μενού να περιέχει πληροφορίες σχετικές με το συνέδριο, όπως τοποθεσίες που πραγματοποιούνται τα συνέδρια, ειδοποιήσεις συναντήσεων καθώς και επιλογές διασκέδασης ή αναφορά σε ενδιαφέροντα μέρη της περιοχής. Ανάλογα με το πελάτη, δημιουργείται και προσαρμόζεται στις ανάγκες αυτού κατάλληλο μενού επιλογών, πετυχαίνοντας έτσι την μέγιστη ικανοποίηση του επισκέπτη.

Επιπλέον, οι οθόνες μπορούν να παρέχουν στους επισκέπτες άμεση ενημέρωση σε τοπικές εκδηλώσεις και τουριστικές πληροφορίες, διαθέσιμες εκπτώσεις και ακόμα περισσότερα. Πλέον, οι πολλαπλές γλώσσες που υποστηρίζονται, παρέχουν μια την δυνατότητα το ξενοδοχείο να ανταποκριθεί και να εξυπηρετήσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Με τονLynkSINC, τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν:

Χρήσιμες πληροφορίες για το ξενοδοχείο : Χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες μικρο-εφαρμογές, μπορούν να εμφανιστούν χρήσιμες πληροφορίες, όπως η υπηρεσία δωματίου, εστιατόριο και spa μενού. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για την περιοχή, όπως χάρτες και τουριστικά αξιοθέατα.

Πληροφορίες για τον καιρό : Οι πληροφορίες για τον καιρό μπορούν να παρέχονται δωρεάν από τρίτους παρόχους υπηρεσιών της επιλογής του ξενοδοχείου. Τα δελτία καιρού ενημερώνονται αυτόματα, παρέχοντας στους επισκέπτες τις τελευταίες πληροφορίες για τον σχεδιασμό των υπαίθριων δραστηριοτήτων τους.

Πληροφορίες πτήσεων τοπικού αεροδρομίου : Οι πληροφορίες πτήσεων αεροδρομίου στην τηλεόραση παρέχεται μέσω τρίτων παρόχων στο ξενοδοχείο. Η δυνατότητα παροχής έγκυρων πληροφοριών πτήσης είναι ένα μεγάλο όφελος για τους επισκέπτες που θέλουν να συντονίσουν την ώρα αποχώρησης τους με την αναχώρηση της πτήσης τους.

Υπηρεσίες εύκολης ανταλλαγής μηνυμάτων : Τα ξενοδοχεία μπορούν να παρέχουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο για ένα επισκέπτη ή μία ομάδα επισκεπτών.

Εικόνα 5. Οι επισκέπτες έχουν εύκολα πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες μέσω της τηλεόρασης.

Εικόνα 6. Οι τηλεοράσεις παρέχουν στους επισκέπτες ενημερωμένες πληροφορίες για τον καιρό για να σχεδιάσουν τις δραστηριότητες τους.

Εικόνα 7. Οι τηλεοράσεις παρέχουν στους επισκέπτες ενημερωμένες πληροφορίες για τον καιρό για να σχεδιάσουν τις δραστηριότητες τους.

Εικόνα 8. Τα ξενοδοχεία μπορούν να στείλουν μηνύματα για διοργανώσεις ή επείγοντα μηνύματα σε πραγματικό χρόνο σε έναν επισκέπτη ή ομάδα επισκεπτών.