PMS – LYNK

BRIDGE

 

Αυτοματοποιήστε και διαχειριστείτε όλες τις τηλεοράσεις μαζικά

με το λογισμικό γέφυρας επικοινωνίας, ένα απλό και εύχρηστο interface

το οποίο συνδέει τον LYNK SERVER σας, με το υπάρχων λογισμικό PMS σας

Χαρακτηριστικά

  • Αυτοματοποίηση των εργασιών ρουτίνας του LΥΝΚ SERVER, όπως το check-in και check-out το οποίο πλέον θα γίνεται αυτόματα μέσω του PMS.
  • Διαχείριση όλων των τηλεοράσεων  μαζί σε ένα απλό, διαδραστικό και όμορφο γραφικό περιβάλλον.
  • Παροχή επεκτασιμότητας και πολλαπλών συνδέσεων, μέσω της λειτουργίας Πελάτη  Διακομιστή (Client – Server).
  • Παροχή αναφορών (Reports) και καταγραφής συμβάντων (Event Logging)

Τι είναι η γέφυρα PMS – LYNK Bridge

Η παρουσία της τεχνολογίας LΥΝΚ σε ένα ξενοδοχείο είναι σίγουρα ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το τεχνολογικό του προβάδισμα, καθώς έχει την ικανότητα να προβάλει με επιτυχία πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Η τεχνολογία LYNK προσφέρει μεγάλες δυνατότητες, που καμία άλλη λύση δεν μπορεί να προσφέρει.

Για να παρέχει όμως τη μέγιστη δυνατότητά του ο LYNK SERVER, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί μια σύνδεση με το λογισμικό PMS του ξενοδοχείου, και έπειτα ο LYNK SERVER πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τα δωμάτια, τους επισκέπτες κλπ. Αυτό επιτυγχάνεται με τη γέφυρα, μέσω της οποίας ενεργοποιούνται κάποια πραγματικά χρήσιμα και ταυτόχρονα καινοτόμα χαρακτηριστικά που έχουν σαν αποτέλεσμα, την αναβάθμιση του SINC σε μια πραγματικά αυτόματη και διαδραστική λύση.

Μια τέτοια σύνδεση είναι τώρα δυνατή με τη χρήση της γέφυρας. Το πρόγραμμα αυτό αναλαμβάνει τη μετάφραση και τα πρωτόκολλα επικοινωνίας μεταξύ του PMS και του συστήματος SINC, προκειμένου να επικοινωνούν και να συνεργάζονται μεταξύ τους, επιτρέποντας στον LYNK SERVER να παρέχει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες ώστε να μπορεί να αυτοματοποιηθεί μεγάλο μέρος της διαχείρισης του.

Επιπλέον, η λύση γέφυρας επικοινωνίας LYNK BRIDGE δεν είναι μόνο ένα ενδιάμεσο λογισμικό (middle-ware) μεταξύ PMS και LYNK SERVER, αλλά ένα πολύτιμο και καινοτόμο λογισμικό διαχείρισης τηλεοράσεων, καθώς έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί και να ειδοποιεί όταν μια τηλεόραση δεν λειτουργεί σωστά, ενώ ταυτόχρονα είναι και ένα εργαλείο απομακρυσμένης διαχείρισης, που μπορεί να επικοινωνεί με τις τηλεοράσεις και να στέλνει χρήσιμες εντολές όπως Power On, Power Off, αποστολή μηνύματος, να διαχειρίζεται το WiFi και πολλά άλλα! Όλα αυτά από ένα λογισμικό φιλικό προς το χρήστη με κομψό περιβάλλον.

Αυτοματοποίηση των εργασιών ρουτίνας του LYNK SERVER

Η γέφυρα είναι ένα ενδιάμεσο λογισμικό μεταξύ LYNK SERVER και PMS SERVER που θα χειρίζεται όλη την επικοινωνία μεταξύ τους.

Κατάσταση δωματίων και πολυγλωσσική προβολή περιεχομένου.

Η εγκατάσταση της γέφυρας επικοινωνίας αυτοματοποιεί τις εργασίες Check-in και Check-out αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την επιτυχή αλλαγή κατάστασης σε ένα δωμάτιο και την τηλεόραση του.

Με το γεγονός ότι η ρεσεψιόν κάνει ήδη αυτές τις αλλαγές στο PMS, αυτό είναι αρκετό για την γέφυρα για να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου, το όλο σύστημα να ενημερώνεται αυτόματα και να είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες.

Κάθε φορά που η ρεσεψιόν κάνει Check-in έναν επισκέπτη, η αντίστοιχη τηλεόραση του συγκεκριμένου δωματίου μπορεί να ανάψει Power-on (ρυθμιζόμενο), καθώς δίνεται αυτόματα η εντολή μέσω της γέφυρας επικοινωνίας, στην άλλη πλευρά η τηλεόραση καλωσορίζει τον επισκέπτη με το όνομά του, στην γλώσσα του, όταν εκείνος πάει στο δωμάτιο του, ενώ ταυτόχρονα αλλάζει και την γλώσσα περιεχομένου (Project) της τηλεόρασης στην εθνικότητα του επισκέπτη ή δίνει στον επισκέπτη την δυνατότητα να ορίσει όποια γλωσσά περιεχομένου  επιθυμεί.

Από την άλλη, όταν γίνεται Check-Out, η τηλεόραση αμέσως απενεργοποιείται μπαίνει σε κατάσταση Power-off (ρυθμιζόμενο), μειώνοντας έτσι τους λογαριασμούς ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα διαγράφονται τα προσωπικά δεδομένα όλων των επισκεπτών (όπως διαπιστευτήρια Facebook, ιστορικό περιήγησης κτλ) καθώς επίσης πραγματοποιείται αλλαγή του κωδικού πρόσβασης WiFi για να είναι έτοιμη η τηλεόραση να εντυπωσιάσει τον επόμενο επισκέπτη σας.

Η γέφυρα μπορεί να στείλει εντολές στα δωμάτια (τηλεοράσεις), ενώ η κατάσταση των τηλεοράσεων είναι εύκολα ορατή.

Επιτρέψτε στους επισκέπτες σας να δουν τον λογαριασμό τους σε πραγματικό χρόνο

Άλλο ένα  σημαντικό χαρακτηριστικό που προσφέρει η γέφυρα, είναι η ικανότητα του επισκέπτη να δει τον λογαριασμό του και το τρέχον υπόλοιπο του σε πραγματικό χρόνο, ελαχιστοποιώντας έτσι το χρόνο όπου θα περάσει στην υποδοχή για διασταύρωση και έλεγχο, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των φιλοξενουμένων και ελευθερώνοντας χρόνο στο προσωπικό της υποδοχής, ενώ ο επισκέπτης έχει ήδη δει το υπόλοιπό του και την αξία των αντικειμένων που αγόρασε.

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μόνοι τους Express Checkout, μέσω της τηλεόρασής τους, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν κατανοήσει και αποδεχθεί τι έχουν αγοράσει.

Κεντρική διαχείριση όλων των τηλεοράσεων με ευκολία

Εποπτεία των τηλεοράσεων με μια ματιά

Με ένα όμορφο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό, το προσωπικό υποδοχής ή οι διαχειριστές (IT) μπορούν εύκολα, να βγάλουν συμπεράσματα της συνολικής κατάστασης των τηλεοράσεων στο ξενοδοχείο τους.

Εντοπίστε δυσλειτουργίες και παρακολουθήστε την κατάσταση των τηλεοράσεων

Οι τηλεοράσεις στο ξενοδοχείο παραθέτονται οπτικά επιτρέποντας στον χρήστη εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιθεωρήσει και να καταλάβει αν μια τηλεόραση είναι αναμμένη ή κλειστή, αν έχει προβλήματα δικτύου ή λανθασμένες ρυθμίσεις. Επιπλέον, οπτικά βοηθήματα καθιστόυν εύκολο το να συνειδητοποιήσουμε αν μια τηλεόραση είναι Checked-In / Check-Out, με ενεργό το WiFi ή το μενού των ρυθμίσεων του έχει κλειδωθεί / ξεκλειδωθεί.

Διαχειριστείτε την κατάσταση των τηλεοράσεων

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα της λύσης Bridge είναι η δυνατότητα ελέγχου εξ’ αποστάσεως των τηλεοράσεων, επικοινωνώντας με αυτές και στέλνοντας τους εντολές που επιτρέπουν λειτουργίες όπως Άνοιγμα, Κλείσιμο, Επανεκκίνηση, Διαχείριση WiFi, Αποστολή άμεσων μηνυμάτων, αλλαγής έντασης ήχου, αλλαγής καναλιών, κλείδωμα και ξεκλείδωμα εργοστασιακού μενού, και όλα αυτά με λίγα κλικ του ποντικιού.

Κεντρικός έλεγχος του WiFi των τηλεοράσεων

Η ικανότητα της γέφυρας να διαχειριστεί την κατάσταση του WiFi των τηλεοράσεων δεν περιορίζεται μόνο σε Ενεργοποίηση ή Απενεργοποίηση της κεραίας της τηλεόρασης, αλλά μπορείτε να ελέγξετε και άλλες πτυχές, όπως το WiFi SSID, αλλαγή κωδικού πρόσβασης, το κανάλι εκπομπής και την ισχύ του σήματος. Αυτές οι βελτιστοποιήσεις μπορούν να επιτρέψουν τη μεγιστοποίηση της κάλυψης και ταυτόχρονα ελαχιστοποιώντας την ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή με αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα της υπηρεσίας WiFi. Oλα αυτά επαρκούν για να κάνουν κάθε τηλεόραση μια αξιόπιστη και ρυθμιζόμενη κεραία WiFi δωματίου.

Οπτική λίστα που καθιστά εύκολη την παρακολούθηση των τηλεοράσεων απο μακριά

Κατάσταση των τηλεοράσεων που δείχνει θέματα όπως βλάβες του δικτύου

Λεπτομερείς πληροφορίες εμφανίζονται όταν επιλέγεται ένα δωμάτιο

Αναφορά και εξαγωγή πληροφοριών.